Calitate si siguranta in munca

Experienta de peste 8 ani in domeniu

Mult mai importat de multe ori decat pretul este calitatea serviciilor prestate. Fiind vorba in mod special de lucrari ascunse, compania noastra pune un mare pret pe calitatea serviciilor prestate.Astfel incat, implementarea politicii de calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala in organizatia SC TERRA TEHNO FORAJ SRL este o prioritate a managementului. Tinand cont de concurenta in continua crestere in domeniul lucrarilor de foraj si sondaj pentru constructii, managementul organizatiei este constient ca in perioada care urmeaza caracteristica cea mai importanta a serviciilor noastre trebuie sa fie calitatea. Calitatea inseamna pentru noi indeplinirea cerintelor si asteptarilor clientilor nostri pe care le putem realiza numai cu contributia fiecarui angajat.

Perseverenta si devotament

Obiectivele generale ale calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupatioanala propuse de Managementul societatii sunt urmatoarele:

I. Obiective generale ale calitatii

 • Asigurarea dezvoltarii si profitabilitatii organizatiei pe termen lung
 • Extinderea domeniului de activitate al companiei
 • Optimizarea capacitatii de productie
 • Cresterea gradului de satisfactie a clientilor nostri
 • Furnizarea clientilor de produse / servicii complexe si complete, competitive sub aspectul raportului calitate – pret
 • Utilizarea tuturor resurselor pentru imbunatatirea continua a eficacitatii sistemului de management al calitatii, mediului, respectiv a sistemului sanatatii si securitatii ocupationale, pentru a realiza satisfactia angajatilor.

II. Obiective generale de mediu

 • Conformarea cu legislatia în vigoare si cu reglementarile de mediu aplicabile activitatilor de productie
 • Imbunatatirea continua a performantelor de mediu prin controlul si reducerea impacturilor asupra mediului si prin adoptarea unui comportament preventiv fata de poluarea mediului.
 • Aplicarea masurilor adecvate pentru limitarea impacturilor negative asupra mediului.
 • Obiectivele de mediu stabilite in aceasta Politica sunt duse la indeplinire prin definirea cerintelor de mediu în cadrul Programul de management de mediu.

III. Obiective generale ale sanatatii si securitatii ocupationale

 • Imbunatatirea performantelor de sanatate si securitate ocupationala prin controlul si influentarea aspectelor semnificative de risc identificate, precum si prin adoptarea unui comportament preventiv fata de sanatatea si securitatea ocupationala
 • Conformarea cu legislatia si cu alte cerinte privind sanatatea si securitatea ocupationala
 • Permanenta preocupare a organizatiei privind instruirea angajatilor.

Obiectivele stabilite mai sus sunt analizate periodic in cadrul analizelor efectuate de management, pentru a se asigura ca acestea sunt adecvate scopului organizatiei. Obiectivele generale ale calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale reprezinta un cadru de dezvoltare a obiectivelor specifice ale proceselor, acestea realizandu-se in conformitate cu Programule de Imbunatatire a sistemului de management integrat. Reprezentantul managementului are responsabilitatea si autoritatea verificarii cunoasterii, implementarii si mentinerii politicii în domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale la toate nivelurile companiei

Pentru a asigura indeplinirea obiectivelor generale prezentate mai sus, managementul societatii isi ia angajamentul de a asigura toate resursele necesare in vederea garantarii realizarii si finalizarii acestora, de a comunica aceasta politica in cadrul organizatiei.

CONTACTEAZĂ-NE:

  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.